vrijdag 2 oktober 2009

Zonder handen

De ene politica is de andere niet. Toenmalig minister Rita Verdonk was verontwaardigd toen zij van een imam geen hand kreeg. Maar Debby Kok (foto), die deze week vertrok als gemeenteraadslid voor de PvdA in Arnhem, wilde juist geen hand.
De reden: zij is zwanger en heeft geen zin in Mexicaanse griep.
„Debby heeft gevraagd uw gezondheid te checken alvorens u haar een hand geeft”, zei burgemeester Pauline Krikke in haar afscheidstoespraak tot Kok. Dus stond even later de helft van de Arnhemse gemeenteraad haar vanuit de verte toe te zwaaien.
Allemaal twijfelaars aan eigen gezondheid. Zorgwekkend.
Foto: Hans Broekhuizen/De Gelderlander

dinsdag 29 september 2009

Rosso

Na het faillissement van The Entertainment Group, de organisator van Symphonica in Rosso, voelen bepaalde mensen zich blijkbaar geroepen om de vuile was buiten te hangen. In De Telegraaf doen 'meerdere bronnen' een boekje open over het entertainmentbedrijf 'waar de jaarlijkse barbecue maar al te vaak ontaardde in een regelrechte orgie'. Aldus De Telegraaf.
Ook de concerten in GelreDome waren niet van smetten vrij, melden 'ingewijden'. 'Ook daar gingen de heren los. Zij lieten dure callgirls aanrukken, op kosten van de zaak. Het ging er daarbij heftig aan toe, één keer zelfs open en bloot in de viproom van het stadion'.
Marco Borsato en zijn echtgenote Leontien moesten er niks van hebben, meldt de krant. Maar als je de De Telegraaf moet geloven, namen sommige mensen bij The Entertainment Group de naam Symphonica in Rosso wat al te letterlijk.