donderdag 12 februari 2009

Twitter

Soms moet je gewoon eens iets nieuws proberen. Vandaar dit experiment: http://twitter.com/redactiearnhem. Eis en wederdienende is daarop maandag live de voortgang in het proces te volgen rond de moord aan de Huissensestraat in Arnhem. Wie weet volgen er meer toepassingen.

Een korte (Engelse)uitleg over Twitter:


maandag 9 februari 2009

Rode jeugd kan niet schilderen

VVD-leider Margreet van Gastel waste de SP de oren over het partijgebouw in Sint Marten. „Als u vindt dat woningcorporatie Portaal Sint Marten laat verkrotten, doet u dan eerst iets aan uw eigen onderkomen”, vindt ze.
Maar SP-leider Gerrie Elfrink voelt zich niet aangesproken. „Die planken boven de ramen op de bovenverdieping zijn niet van ons, maar van de bovenbuurman”, zegt hij. „Die heeft het ook opgegeven in deze verwaarloosde buurt.”
Maar, meneer Elfrink, we hebben het niet alleen over die planken. Kijk alstublieft eens naar uw eigen benedenverdieping. Die ziet er toch niet uit? De SP-leider zwijgt. „Het is Portaal...”, begint hij. Broer Jurgen Elfrink, ook raadslid, schiet te hulp. „We hebben de verdieping wel laten schilderen, maar door Rood, onze jongerenorganisatie.”
Zou Rood soms zwart schilderen?