dinsdag 29 december 2009

Ook leuk (3)

Zo stil als het deze vakantiedagen is op het door het winterweer gehavende wegdek, zo kalm is het ook op de digitale snelweg. De discussie over de kersttoespraak van de vorstin is alweer verstomd, velen koesteren zich in vrije dagen en hebben nog altijd geen genoeg van ‘shoppen in Arnhem’. Een enkeling twittert mismoedig weer op weg te zijn naar het werk. En verdomd, de treinen rijden weer! Politici en mensen met een politieke ambitie gebruiken het kerstreces om warm te lopen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart volgend jaar. ‘Over 66 dagen zijn de verkiezingen.......’, twittert D66-fractieleider @JanDeWit aan zijn 64 volgelingen. D66 mag het dan crescendo doen in de peilingen, op het web heeft De Wit nog een wereld te winnen. Luc de Krosse (van Trots op Nederland in Arnhem) betoogt via allerlei digitale podia dat van D66 en de rest van de zittende partijen niets te verwachten is. ‘Arnhem is toe aan een nieuwe frisse politieke wind’, vindt De Krosse.

3 opmerkingen:

  1. De Krosse stond op 10 op de conceptlijst van de VVD. Dat vond hij niet hoog genoeg, want geen verkiesbare plaats. En daarom sloot hij zich maar aan bij TON hopende dat hij zo wel in de gemeenteraad komt. Had de VVD hem hoger gezet (heel begrijpelijk dat ze dat niet deden) dan had hij nou nog vrolijk deel uitgemaakt van "een zittende partij".

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ToNL Arnhem bestaat alleen uit partijhoppende personen. Het is niet alleen Luc de Krosse maar zeer zeker ook Bert Geurtz, wat was het ook alweer? Zuid Centraal --> Fractie Geurtz --> Pro Arnhem --> ToNL --> Fractie Geurtz of Fractie Geurtz/Krosse als hij een keer bonje krijgt met Verdonk? Kundige mensen maar labiel en politiek onbetrouwbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vandaag op Twitter:

    http://twitter.com/lucdekrosse

    Mijn voornemen voor 2010: Niet meer politiek actief zijn voor enige politieke partij. Blijf wel actief betrokken burger!

    Wat zou hier nu weer achter zitten of aan vooraf gegaan zijn?

    BeantwoordenVerwijderen