donderdag 5 februari 2009

Seks telt ook als bewegen

Kinderen moeten meer bewegen, maar volwassenen ook. Minstens een half uur ‘matig tot intensief’, zegt Clémence Ross (foto), directeur van het Instituut voor Sport en Bewegen en oud CDA-staatssecretaris.
Ze was deze week in GelreDome op een seminar bij Vitesse over het project Betrokken met Kids, waar ook even de seizoenkaarthouders werden doorgelicht. Die blijken te houden van aandelenspecualaties en erotiek, aldus marketingbureau Cendris.
Het bracht dagvoorzitter Wilfred Genee (presentator van tv-programma Voetbal International) op de constatering dat de Vitesse-fans hun plezier de laatste tijd vanwege de kredietcrisis vooral uit het laatste moeten halen.
Dat vindt Ross helemaal niet erg. Want behalve stofzuigen en ramen lappen, telt ook een half uur seks als bewegen. „En iedere dag twee keer een wip van een kwartier is ook goed”, aldus de Achterhoekse.
Het waren zo’n beetje de laatste woorden van een lange middag vol sprekers. Genee, licht verbijsterd: „We gaan er wel een beetje raar uit zo, vindt u ook niet?”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten