dinsdag 1 december 2009

Ook leuk (1)

Wat gebeurt er verder allemaal in de digitale wereld wat elke volger van deze site zou moeten weten? Vanaf vandaag regelmatig op deze plek de tips.

Burgemeester Gebben van Renkum, groot liefhebber van zeepkistenraces (vooraan op de foto, en dan links), houdt weer helemaal niet van congressen, zo laat hij weten op zijn weblog: ‘Meestal kost het een enorme hoop geld, blijft er weinig hangen en ben je een dag kwijt...’. Maar er zijn uitzonderingen. Zoals verleden week een congres over Dienend Leiderschap. En wat is dat dan precies? Gebben, enthousiast: ‘Een attitude en een gedrevenheid om op een dusdanige manier leiding te geven dat de belangen van de organisatie en die van de daarin werkende mens recht gedaan worden en niet tegen elkaar worden uitgespeeld of voor elkaar worden opgeofferd’. De Renkumse ambtenaren zijn gewaarschuwd!

Politiek Rheden, de blog van oud-raadslid Theo Kooijmans, biedt een uitgebreid dossier over de IJsselspoorlijn door die gemeente en vooral de overlast daarvan. Van belang, omdat de Tweede Kamer zich over de kwestie buigt dankzij een motie van SP en VVD.

Op Twitter klaagt
Jacques Smits dat hij zelf de Arnhemse politie heeft moeten vragen naar de aangifte die Trots op Nederland afdeling Arnhem tegen hem heeft gedaan. Wordt vast vervolgd.

Op Arnhem Direct viert de plaatselijke VVD uitgebreid het aangifte-succesje in de gemeenteraad. En Jacques Smits twittert een dag later vrolijk verder: ‘Bedreiging en stalking namens ToNL versus actie/reactie, laster, smaad en schandpaal (?????, DB). Het kan nog gezellig worden in Arnhem en haar media’. Daar doet De Berenkuil natuurlijk graag aan mee!

1 opmerking:

  1. Waarde Berenkuilers,

    Ons aller Bert Geurtz (bijgenaamd 'De Vliegende Hollander'), nu in de race voor een zetel namens Trots op Nederland, heeft (al dan niet op verzoek van Piet) aan De Gelderlander bekend gemaakt dat hij samen met Tamara Horst (Kieskringvoorzitter van ToNL in Arnhem) aangifte tegen mij gedaan heeft inzake 'bedreiging' en in een later stadium bleek daar ook nog 'stalking' bij te komen.

    Doordat De Gelderlander dit 'nieuwtje' publiceerde werd dit verhaal heel snel door de landelijke pers overgenomen (ANP/Telegraag/Radio 1 etc.) waardoor ik met naam en toenaam aan de schandpaal werd genageld.

    Deze Vliegende Hollander heeft de geheimhoudingsverklaring (waarover nu zoveel in de media geschreven wordt) die ook door hem van een handtekening is voorzien bewust overtreden.

    Hij heeft de in zijn bezit zijnde statuten van 'de partij' willens en wetens overtreden door haaks op het aldaar in gestelde met voeten te treden door bewust de media te informeren over interne aangelegenheden waar alleen Rene Lancee (woordvoerder ToNL) of Rita zelf voor zijn 'aangewezen'.

    Een royement van Bert zou het directe gevolg moeten zijn, dan kan Luc de Krosse (die toch al bij Bert in zijn nek aan het hijgen is om lijsttrekker te worden) direct nummer 1 op de lijst worden.

    Resumerend, door de grote mond van Bert aan De Gelderlander heeft hij mij aan de schandpaal genageld....tomaten graag !!!

    BeantwoordenVerwijderen